Skip to content

How to navigate the conference:

All times listed are in BST.

The programme is the same as what is on the website for the general public to view, except that there are clickable links on this one to the Zoom rooms.  Please do not share this link with anyone else.

The keynote speakers will all be in the Strand 1 Zoom room – there is a clickable link to the room next to the names of each keynote speaker. 

Each parallel session has two strands: Strand 1 for those on the left-hand-side of the programme table and Strand 2 for those on the right-hand-side of the programme table.  Next to each Chair’s name is a clickable link to the correct Zoom room for that session. Note that the links to Strand 1 and Strand 2 remain the same throughout both days, i.e. the link to Strand 1 will always be for the keynotes and those in the left-hand-side of the programme table and the link to Strand 2 will always take you to the sessions on the right-hand-side of the programme table.  Here are the links for ease:

Day 1 – Tuesday 13th July

9:10 – 9:45

Welcome and Keynote speaker: Lisa Mckenzie (Strand 1 Zoom Room)

9:50 – 11:20

Parallel Session 1

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Lou Mycroft

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Ian Duckett

15 minutes break

11:35 – 13:05

Parallel Session 2

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Maria Impedovo

Strand 2 Zoom Room. Chair: Jo Fletcher-Saxon

Lunch break (45 minutes)

13:50 – 15:20

Parallel Session 3

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Cheryl Hedges

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Andrew Preater

15 minutes break

15:35 – 17:05

Parallel Session 4

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Laura Bentley

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Kevan Thompson

15 minutes break

17:20 – 18:50

Parallel Session 5

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Elaine J Laberge (Canadians Working in Class)

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Anastasia Christou

Day 2 – Wednesday 14th July

9:10 – 9:45

Welcome and Keynote speaker: Valerie Walkerdine (Strand 1 Zoom Room)

9:50 – 11:20

Parallel Session 1

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Caroline Bald

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Teresa Crew

15 minutes break

11:35 – 13:05

Parallel Session 2

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Lou Mycroft

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Lisa Taylor

Lunch break (45 minutes)

13:50 – 15:20

Parallel Session 3

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Alex Dunedin

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Kay Sidebottom

10 minutes break

15:30 – 17:15

Parallel Session 4

Strand 1 Zoom Room.  Chair: Peter Shukie

Panel title: After the End

This panel brings together performative works by four practice-researchers: Sean Edwards, Maria Fusco, Honor Gavin and Roy Claire Potter, to embody and discuss the modalities and vagrancies of working class creative-critical voices. Convened by Maria Fusco.

Strand 2 Zoom Room.  Chair: Elaine J Laberge

10 minutes break

17:25 – 18:00

Keynote speaker and Close: Antonia Darder (Strand 1 Zoom Room)